Ide og koncept

Jeg vil her fortælle lidt om hvem jeg er, hvorfor du måske har fundet denne side. 

Jeg syntes lidt at man kan have svært ved at gennemskue hvad det er alt det her handler om, og det vil jeg prøve at skrive lidt samlet her.

Generelt har i lige over dette nogle faneblade. Under Tour divide kan i se lidt om udfordringen, og ellers er der lidt om udstyr, tidligere ture osv.Og ellers kommer der løbende opdateringer på forsiden, om hvad der nu står for skud for tiden..
Hvem hvad hvor...

Jeg har mange tanker om den udfordring jeg står over for, men der er også mange andre ting, der hele tiden vejer med i systemet. Desværre er det ikke helt så ligetil det hele som man ellers plejer at opleve. Alt hænger sammen, om denne ene tur..

Om mig: Jeg er en ganske alm. fyr 

  Jeg har aldrig været superelite cyklist, aldrig vundet nogle løb, eller andre konkurrencer. Jeg har aldrig presset min krop og sind, som mange OL deltagere etc gør, jeg er vel noget nær.. den helt almindelige weekend kriger.

OG DOG... for sådan var det for ca. 1 år siden, inden jeg tog denne udfordring op... der var det "bare" Casper, på sin cykel i skoven. Idag er det lidt mere gennemtænkt når jeg skal et eller andet. Igen, alt hænger sammen mod turen.

 Før jeg kørte på cykel, og det har jeg faktisk kun gjort, seriøst i godt 8 år, var jeg storryger, drak 2-3 kander kaffe om dagen, og kunne snildt nå over 40 timers computerspil på en weekend. En rigtig hængerøv vil nogen nok mene.
En tur på Glostup hjerteafdeling fik dog vendt lidt op på mine tanker om migselv og mit liv, pludseligt var det lidt lettere at slippe smøgerne, og derefter begyndt det også at trække at finde noget aktivt at lave. En god ven spurgte mig om jeg ville med en tur, lørdag kl 10 fra Statoil i Værløse.... og der gik ikke mange ture før jeg så lyset i MTBen.

 En af mine første "rigtige" ture i skoven.

Idag er jeg lidt mere oplyst om hvad der sker med MTB's, jeg er idag sælger i 29erBikeshop, som jeg fik lov at hjælpe til med at åbne sammen med min Chef Milton. Det har været en sjov og hård tid, hvor alle har lært en masse nye ting. Men MTB har altid været nummer 1 når man havde fri, og jeg fandt migselv ude og lede efter udfordringer.Egentligt var jeg på vej på Transalp, men syntes det var for dyrt... Ville så tage til Polen og køre beskidty, men lige inden jeg meldte mig på, fortalte Jan mig om Ultra bikepacking.
Et koncept på at tage det med sig man skulle bruge, og kun leve af hvad man kunne købe i købmanden og så ellers bare ud og se nyt land.

2 gange GrenzesteinsTrophy blev det til, den sidste som en slut-test inde TDR (Tour Divide Race). Og Nuj det passer mig rigtigt fint. Både tanken om at skulle presse kroppen max, men også ideen om at være isoleret så længe. Det er ikke noget jeg på nogensomhelst tidspunkt har prøvet, og heller ikke lige kan se ske igen.


Næst så syntes jeg også hele "Pickpack"- finde gear tiden er fed. Der bliver surfet nogle mærkelige hjemmesider, og læst en masse fora, for at høre om folk erfaringer, så man kan komme uden om det værste oplevelser selv.

Om jeg så står bagefter og tænker, alt det udstyr må bruges igen, er uvist. Men mon ikke der kommer andre "udfordringer" der skal kikkes efter i sømmene.


1 kommentar:

 1. Hi Casper,
  Just by accident I bumped into your blog, while being in Denmark.
  If you feel like doing a bikepacking event next August 2017, please have a look at this www.a-crossthe5.be
  It's an unsupported bikepacking adventure I'm organising for the first time.
  Take care,
  Berten

  SvarSlet