søndag den 3. november 2013

Lidt efter Lidt

Lige så langsomt begynder det at ligne noget.

Jeg har fået Sendt mit LOI (Letter of Intent) til bikepacking forum, hvor jeg informere om at jeg er klar... Det er der jo intet nyt i, men det spændende ved det var, at jeg ikke er den eneste dansker der kikker derinde.
Efter 5 dages tid fik jeg en PM fra en Madsen, om at han da gik med ideen om at tage afsted. Om han kunne nå og blive klar osv, stod ikke helt klart, men vi fik hurtigt sat en dato for en kop kaffe.

Det gik så af stablen i torsdags, og Henrik (hedder giraffen) informerede, om mange ting, men vigtigst at han havde taget beslutningen at tage med...
SUPERFEDT... ikke at jeg har søgt et bekendtskab at rulle fra Canada til Mexico med, mere at det giver en sparingspartner der tænker lidt de samme, tiltider, åndssvage tanker :)

Også bare det at skulle afsted fra Dk til Banff bliver meget sjovere og federe, når man er to... om vi så kører den første formiddag sammen, eller om vi holder til mere end det. Det må tiden vise.

Bare rolig.. i møder ham nok i et fremtidigt clip.


 Hvad så ellers. jojo.. Ebay, DX og diverse mærkelige udstyrs sider gløder efter mine besøg..

Jeg har søgt en Fredbar (ses til venstre), men har lavet min egen version  (billede lidt nede), det bliver super.

Mit underlag er undervejs, mere om det når det lander (formentligt i den kommende uge).
Min framebag skulle jo egentligt speciel bestilles via et godt bekendskab i tyskland. Det ville foregå med at lave en tegning over rammen, med visning af kabel holdere, vandflaske huller, osv osv..

Men nu har jeg taget chancen lidt.
Phil (mit bekendskab fra GST) smed en list over forskellige tasker på udsalg, ud til en mail liste jeg var på, og deri så jeg en Revelate taske. Som han sagde.. den kan endda de første 600miles af ruten :D snart kan den alle 4500km


 Lidt mudder, men ellers i tip top stand

 Lille ekstra lomme til kort
 
 
To små side lommer indvendigt

Ialt gav jeg 50€, kontra den nye der ville have kostet 125€ og det er uden de ekstra små lækre detaljer. MUMS... flere gryn til mere udstyr.

Sidste par ting er om noget næsten endnu mere spændende... ahh og dog.. den ene er at jeg træner som en gal for tiden, og holder humøret højt.. herligt :)

Så slutter vi såmen med en tur til træneren.
Morten J. har jo hjulpet mig med trænings skema, og han havde også nogle øvelser han gerne ville vise mig.
Jeg var ude forbi ham i fredags til en kort tur i pinebænken.....
(Kettlebell 8 og 12 kg købes billigt, tak)


Ses om et par dage... det bliver kun bedre og større.... !


Ingen kommentarer:

Send en kommentar