fredag den 20. januar 2017

Lige om lidt...

Det er ord der hele tiden kører igennem hoved.
Om ca 2½ måned er jeg taget afsted og det er "tid" igen.

Meget er anderledes end sidst, jeg tog "derover" for at cykle, og mange ting er helt det samme.

Mine forberedelser har været helt anderledes denne gang. Nogle ting helt bevidst, andre ting har bare ikke kunne være anderledes.

Min træning har slet ikke været det samme, til gengæld har jeg sat stor fokus på at have hoved mere med. Hvilket helt sikkert kommer til at være en afgørende faktor. Stor tak til Erik.

Men alt i alt, så er er ikke langt igen. Cyklen er blevet samlet, og testet. Udstyrs listen er 95% færdig, og skal bare, som altid, på skrump. Kroppen mangler lidt finish, men sådan er det vel. Hoved er 100% klar på opgaven.

Hvad er status så ?

Jeg er igang med at lave mine egne Topografiske kort, da dem jeg har tilgang til er lige lovlig detaljeret og derfor alt for småt i målestoksforhold.Jeg mangler stadig at pudse det helt til, og at få tilføjet vandposter, købmænd osv. Men det bliver super hyggeligt at sidde om aften de næste mange uger og lave lækkert.
Jeg skulle gerne slutte på at have 4-5 stk A4 der på dobbelt tryk burde have alle 1200km. Selvklart på vandfast papir.. så det kan klare turen.

Udstyrs listen er krympet en del siden jeg lavede førte udgave i sommers. Men den skal længere ned i vægt. Nogle af de lidt anderledes ting er måske at jeg ikke tager regnbukser med, samt ekstra tøj.
Skulle det ved et tilfælde blive møjvejr, så skulle det være oppe nordpå, og inden jeg kommer dertil kommer jeg forbi flere byer hvor jeg kan købe et par bukser hvis det bliver nødvendigt.
Ud over det har jeg sløjfet min telt ide, og købt mig en bivuak. Det gør selvfølgelig at "kryb" faktoren kommer lidt tættere på, men versionen jeg har fundet er rimelig åndbar og er incl insektnet, så mon ikke det går.

Ny bivy og vandrensning. Bacardi har godkendt det !

Cyklen er blevet samlet, med ny eagle gruppe, 30T oval klinge er på vej, nye 52mm carbon fælge, og er blevet rigtig fed at kører på. Sidste weekend var mig og Peter Krog på tur, og cyklen opførte sig fint hele vejen.


Imorgen står den på at pakke cyklen ned, og sætte op på min rygsæk. Det skal nok blive spændende.
jeg har en go ide om hvordan jeg skal sætte et sammen, og søndag kommer Jacob forbi til en gåtur rundt om Søndersøen. Uden at vide det, er jeg ret sikker på det bliver en hård omgang for ryggen, og formentlig en "aha oplevelse" det gør jeg bliver lidt bedre til at huske min rygtræning.

her til slut, så faldt jeg forleden over et lille 2 min vimeo klip.
Neil Beltchenko satte ny record sidste år og fik derefter lavet dette.. enjoy.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar