mandag den 1. april 2013

Lidt senere...

Så gik der 3 uger.
Skiferien er desværre overstået for iår.. øv, det var ellers en fed en af slagsens, hvor jeg om noget lærte at rette værktøj til rette job.

Ellers har tiden gået med at tænke lidt tanker, og få læst i mine ny-erhvervet bøger.

Jeg har sat tænderne i Jill Homer's "Be brave, Be strong" hendes fortælling om hendes tidligere løb, optakten til Tour Divide, og så selve turen.

Hendes blog: http://arcticglass.blogspot.dk/

Jeg er ikke helt igennem bogen endnu, både tiden her hjemme går stærkt og så er jeg ikke den bedste til at læse uden briller. Men det er en super bog der er skrevet let læseligt.

Jeg er blevet lidt grebet af hendes egen lille filosofi for at komme hele vejen. Generelt, som hun fortæller på et tidspunkt, fortalt til en anden deltager der er med for at kører stærkt (som på daværende tidspunkt holdt rekorden), "You are good at fast, Im good at ridiculous".

Hele hendes setup er lavet til lav hastighed, men muligheden for at blive ved.
Som den gode gamle med Haren og skildpadden... Havde jo ikke selv lige set migselv stille op i TD, med en ide om at kører skildpadde-stil, men tanken er go, og det er tydeligt at hun drives af at det er dumt, at det er superhårdt, men stadig går fremad.

Selve Målet er også blevet justeret lidt på det sidste. Ved godt det er mærkeligt at sidde her 14 mdr før turen, og snakke om at justere noget somhelst, men det er rart at have lidt specifikke tal at gå rundt med i hoved.

Før stod jeg på 32-35 dage ergo 5 uger. Men efter at have læst lidt mere på det hele, og mit eget håb til storform, stiler jeg nu efter at klare det på 4 uger aka 28 dage.

VILDT... ergo ca. 160km og 2200hm om dagen, og det er så uden at regne de ekstra km til som der formentligt kommer.

Rent form mæssigt er vi kommet lidt sent igang med at finde bare lidt skov... den lidt kraftige frost sammen med sne har holdt mig lidt tilbage. Samtidigt har jeg først lige fået samlet cyklen færdig, som så stod til test i Fitnessdk, der gik fantastisk... tak for turen Mads !

Cyklen kører super fedt, gaflen reagere fedt.. XX1 er topdollar.. rimeligt let cykel der burde holde til det meste.
Denne weekend fik jeg lokket min bror i skoven, det var der ikke så meget træning over, men bare det at sidde på sadlen var rart, og de næste uger op til H12 bliver helt sikkert med endnu flere timer.GST er for iår blevet liiidt speciel. Først så er det jo den kære Bo Skakke der skal med, men som sidste år, kommer sanne jo ned med ungerne ugen efter for at samle mig op, så vi kan kører videre på ferie (i Kroatien).
Iår har de dog valgt at flytte starten til om mandagen istedet for lørdag. Det giver lidt udfordring da det hermed er næsten umuligt for mig at nå i mål, men det gør også at det måske er lidt svære at lokke Bo med.. jeg håber meget han tager med anyway... det bliver superhyggeligt og en fed udfordring.

PT. er min plan dog at starte om lørdagen alligevel, og få sanne til at droppe mig af i Holte, sniksnakke med folk oppe ved N24, og så kl 10 rulle sydpå over Gedser med overnatning i Rostock, og så lande i Travemünde søndag aften sammen med alle de andre, og starte GST mandag... Så har jeg lidt bedre samvittighed over at stå af cyklen lidt før målet er nået i den anden ende.

Vi for se. Der er ikke lang tid til, men meget kan nå at ændres.

Ellers....  tja.. om lidt kommer Jan Malling forbi og der skal ses en ny erhvervet film "Reveal the Path" det bli'r sweeeeeeet


Oh ja.. som en sidste bemærkning.. så har jeg fået ideen at kører med et Gopro hele vejen, som jeg kan fortælle lidt til, om hvordan det skrider frem. Både så jeg har noget at kikke på når jeg er hjemme igen, men også for at have en at snakke til. Selv om det bliver en lidt tavs partner at have med, kan det kun hjælpe tror jeg... det vil nok blive testet til GST.
Så skal der bare laves en batteri pack der kan kører på AA batterier.

1 kommentar:

  1. Til orientering... Ganske fin film.. meget anderledes end de Cykel film man plejer at se...

    SvarSlet