mandag den 30. december 2013

Go-glædeligt Nytår.. og hvad så..

(Et lidt længere tekst indlæg, håber I holder til det. Jeg har smidt forskellige billeder fra andres Tour divide ind imellem..)

Så kom vi igennem endnu et år, og for mange, ihvertfaldet mig, har det været et lidt specielt år.


Specifikt var det jo i 2013 jeg besluttede 100% at jeg ville til Banff og cykle en tur.
Om så det bare var nu jeg fik lov, skal være ubesvaret :)

Derfra og til idag, her ved nytår, har jo så stået på et stort spørgsmål om hvad hvordan og hvilken...

Alt har været igennem knolden og der er blevet læst og søgt som en gal på diverse forum og sidder på nettet.
Hvordan min kommende tur kommer til at løbe af stablen, ved jeg selvfølgelig først om 6-7 mdr. Men erfaringen fra internettet har vist mig at det er en opgave med MANGE forskellige resultater og veje dertil.Min måde at gøre tingene på er jo også anderledes fra mange andre. Bare det at jeg har sat mig ned og skrevet det meste ned til jer derude, og migselv til fremtiden, er der ikke mange der har gjort før.. ihvertfald  ikke i Danmark.
Jeg bliver langt fra den første dansker der kommer igennem denne tur, og jeg bliver helt sikkert ikke den sidste, men jeg er forbavset over hvor lidt man gør ud af løb/ture som dette i danmark, for der er dæleme mange muligheder derude, som folk slet ikke ser.
Løb som TransAlp Beskidty osv, er alle sammen superfede, men slet ikke at sammen ligne med noget af det her.... og det er tydeligt, efter at have snakket med en masse forskellige om turen, at der sidder Massere af "almindelige" danskere derude der bare mangler et lille puf for at komme afsted.

Det er dog også lykkes mig via alle jer derude og denne blog, at hæve min trang til denne tur til en anden højde end jeg havde regnet med. PT står det jo som de fleste af jer ved med at træne og teste udstyr, men oftes tager jeg migselv i at lyste lige så meget at holde bloggen kørende, specielt nu hvor jeg oplever flere og flere fortælle at de glæder sig til at hører mere, og følge med.Men hvad er der så sket de sidste 5-7 mdr.

 • Tja... GST blev overstået, på trods af vi vidst aldrig fik udgivet de sidste to-tre dages tur (de ligger stadig og venter, skal nok fri give dem snart, skal bare pudse dem lidt til først), derigennem fik vi en go omgang mental boost lige ind på kontoen.
 • Jeg har fået min cykel stort set klar, det er meget få ting der kommer til at ændre sig der.
 • Min måde at pakke på er næsten klar, og det eneste jeg mangler at teste helt, er hvorledes det hele kan være der eller ej, og derfor om jeg behøver en rygsæk.
 • Flere af mine dejlige ting er også blevet klar, GPS, computer, Lys, sovepose, liggeunderlag osv er alt sammen ting der bare spiller, og pt er det tøjet der står for skud.
Hvad er der så i vente, de næste 5-6 mdr.


 • Tja, ud over selve turen, så står det selvklart på træning, med træning på....
 • Men selve kalenderen er dog også ved at forme sig, og der er et par enkelte ting der bare SKAL nåes inden det bliver "nuuuu".
 • Til påske tager jeg ned til Phil i tyskland og kører de sidste 300-350 km af GST ruten, det er både for at få krydset den helt af, men bestemt også for at få de sidste ting på plads, og få en enkelt flerdages tur ud af det hele inden TD.
 • H12 er også på kalenderen, dog ikke iår som solo, men på 4 mands hold med Butikken, og det vil blive på et rent hygge niveau, men med fuld udstyr på cyklen, så vi kan prøve at presse cyklen igennem en masse Singeltrack med et lidt højere snit end der bliver ellers under turen. Det skulle gerne vise mig om alt sidder ordentligt på cyklen, om der er nogle ting der skal spændes bedre osv.
 • Ellers kommer alt hvad der hedder små ekstra dage som Pinse, Kristiluftfart, st. Bededag blive præget af lange ture, gerne med flere overnatninger, for at prøve at få en mindre rutine i pakning af cyklen, og se hvad der er nødvendigt, og specielt hvad der Ikke er nødvendigt.
Men.. status lige pt... her 5mdr og godt 20 dage før..
Rent trænings mæssigt mangler der selvfølgelig lidt, jeg skal hverken være i topform nu, og faktisk heller ikke inden jeg skal afsted. Men det er klart at generelt skal jeg være trimmet når vi er ved at være tæt på. Pt har jeg dog tabt mig lidt for meget, da jeg ikke kan spise nok i forhold til min diet, men det skal vi nok komme efter, da jeg ikke forventer et superhårdt træningsprogram den sidste månede :)

Mentalt er jeg dog TOTALT klar. Sjovt nok er jeg næsten nået et supermands stadie, hvor jeg ikke ser noget problem eller udfordring ved turen. Det er jo bare at holde pedalerne igang......
Meeeeen mon ikke jeg efter en hård trænings uge med et par lange MTB ture i rygsækken, kommer på bedre tanker. Dog tror jeg at det mentale game i hele det her er så tæt på perfekt som det kan være...Udstyret er som vi snakkede om før også tæt på. Enkelte ting skal liige trimmes, men det er mest tøjet der står for skud, men mere om spændende nyt på tøjfronten i januar. :)

Hvad så.. tja.. Nytårs fortsæt... Mit til alle jer, vil blive at jeg bliver bedre til at holde bloggen opdateret, ikke at der skal spammes indlæg afsted hver dag, men lidt mere end i har set pt, syntes jeg nu nok kunne være muligt. Men igen.. der skal jo skrives hvis der er noget at skrive om, ikke bare for at skrive...Her til sidst... Ha en rigtig lækker nytårs aften... og husk... nytår.. Nyt år.. NYT... vi starter på en frisk, måske det er iår du skulle prøve at komme ud og gøre noget ved den "drøm" du har rendt rundt med i mange år... tingene kommer ikke af sig selv, og det er oftes ikke hverken gratis eller nemt.... men de starter alle sammen med at du siger at nu er det nu... kom med.. det er pisse skægt...


4 kommentarer:

 1. Hmmm - ser ikke fem til at du kører fra mig til H12 med fuld pikpak.....
  Men glæder mig til at høre mere. Godt nytår :-D

  SvarSlet
 2. haha.. la os nu se, jeg tror ikke det bliver så imponerende tempo, så mon ikke du kan få lov at ligge på hjul ;)
  Og i lige måde...

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne med på træningstur med oppakning, hvis vi overnatter på Amager (jeg finder et shelter). Så kan du cykle rundt med alt din oppakning og jeg kan bare samle mit op på vejen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Superfedt Jacob. Lad os finde en dag/nat, når temperaturen er omkring de 3-5 igen om natten....

   Slet