torsdag den 6. februar 2014

Muldyret

Der er ikke meget Beast over en Krampus når den begynder at tage sine tasker på.Der bliver leget med opsætning af tasker på cyklen for tiden. Når nu vejret har sørget for sjap og is i skoven, er der jo så meget andet der skal nåes.

pt er det som i ser:

 • Understyret (som mangler at få sin bøjle på): Mit Alpkit Telt.
 • På forgaflen: 2 stk Salsa Anycage der holder en Deuter Sidepack (sidetaske til en rygsæk), kan tage 8L, Det ser fornuftingt ud, og der kommer en mere på den anden side. (der sidder en Deuter Drybag 3L lige nu, men det er for småt)
 • Under rammen: En Lezyne Flow Cage, superholdbar plast holder. Der kommer en større flaske i til turen, og en slange op til styret.
 • Over rammen: En Lezyne XL caddy sadeltaske, det er et rent forsøg, og pt er jeg bange for den måske er for bred og vil snitte mine ben. Den har ellers en go volume og mange gode rum
 • I rammen: Min Revelate Framebag, incl ekstra små lommer, som kortlomme, penge lomme, indeling af store rum. Skræddersyet og passer PERFEKT
 • Undersadlen: Min Revelate Viscacha sadelbag, som har plads til URIMELIGT meget. 
Så nu mangler jeg bare et par Feedbags til diverse snack, som kan sidde under min bøjle. Samt en Top framebag, som jeg dog ikke ved hvilken bliver endnu.

Alt det her burde gøre jeg ikke behøver noget på ryggen... jeg håber det lykkes.


6 kommentarer:

 1. Er det et godt sted at have drikke dunken? Tænker at det er et meget udsat sted!

  SvarSlet
 2. Ekstremt udsat, men flasken skal jo ikke tages ud når jeg skal drikke af den, der kommer en slange ned til den, som jeg drikker af.

  SvarSlet
 3. Kender du dem herhttp://store.nalgene.com/mobile/category.aspx?id=30

  SvarSlet
 4. tjoo.. det er dem jeg ser hos friluft og spejder sport ikk ?
  Ser ud til de "kun" kommer i 32oz og ikke i alm flaskeholder størrelse (diameter)

  SvarSlet
 5. Ser super godt ud, Casper. Har du et bud på den endelige vægt eksklusive mad og væske? Kan man ikke droppe aerobars? ... Og så bare en kommentar: Den ubekendte faktor vejret gør vel at 29plus Wheels er et major sats... Enten blir det din fordel, og 2,1" folkene går ned, eller omvendt?! Hilsner herfra :) ... Det blir stort!!!!

  SvarSlet
 6. Vægten tror og regner jeg med ligger Ca 8 kg over cyklen. Så en total lige over 20 burde være realistisk.
  Aerobars er næsten et must syntes jeg. Under min tur i Tyskland var et af mine største problemer mine hænder. Og så at kører ved siden af en der kunne ligge sig ned og slappe af i kroppen var lidt øv.
  Husk mine Aerobars er ikke så langt nede som man har det på en racer... Mine sidder I comfort højde.
  Vejret.. Uha.. Ja det er nok den største faktor som jeg intet kan gøre ved.
  Pt er planen faktisk at sætte mindre dæk på, 2.0 - 2.1. Meeeen jeg måske sige at de kære dæk ruller langt bedre end jeg troede, så det er ikke utænkeligt at jeg er at se i banff på 3.0
  Største problem jeg ser ved de store dæk er vægten... Resten er win.
  Og tak for dine spørgsmål... Ask away plz

  SvarSlet