lørdag den 15. juni 2013

Afgang og Afvigelser

Afgang, jeps.


Imorgen tidligt står den på afgang 10.38 Fra høje Taastrup med RE toget mod Nykøbing Falster.

Man må nemlig ikke have Cykler med i IC toget til udlandet, og det eneste tog der kører mod Rødby kører videre til Tyskland.. ergo NoGo for mig.

Så Bumleren til Nykøbing.. cykeltur på ca 50km til Rødby, Færge til Puttgarden, og en bumler videre og af lige nord for Lubeck og rulle de sidste 20 km.... Hurra for DSB !

Med lidt held og go modvind, burde jeg være lettere våd fremme, omkring kl 18-19, lige tid til den samlede spisning på en restaurant nede ved havnen.

Alt er pt pakket på cyklen, og sorteret for anden gang, der rygger altid lidt af og lidt på ved at pakke ud og i et par gange, så det er aldrig helt skidt at bruge tiden på.




Jeg var ellers ude og se N24 starten idag, som planlagt, med Brormand. Superfin tur, rundt om Furesøen med en afstikker til stævnepladsen. Bo Skakke som skulle have kørt med, var klar med Kameraet og jeg fik et fint billede til jer alle :) (se toppen)

Jeg har rodet lidt med Gopro de sidste par ture og har fået sat det rigtigt fed op nu. Hvordan lyden bliver er lidt uvist, men jeg har prøvet at forbedre lyden ved at bore lidt huller omkring microfonen, ligesom at der er boret hul til strømkablet, så jeg kan have konstant strøm på..


Det bliver nok nødvendigt at shoppe et memory kort mere på vejen.

Der er kommet to meget forskellige vinkler ud af det, se selv med her.. syntes selv det er to ret fede vinkler...


---------

Angående afvigelse, tja så er det selfølgelig grundet, den lidt vilde tilstand omkring Elben...
Vi har fundet en bro som gerne skulle kunne hjælpe os over, så ruten er lagt lidt om.
Jeg fandt ved et tilfælde et billede fra NRD, fra stort set samme sted som jeg selv tog et billede sidste år.... de taler lidt for sig selv.

 Sidste År

Fra i onsdags

Det skal nok blive spændene... om noget sælger Aldi vidst gummibåde billigt...

Men jeg vil prøve alt hvad jeg kan for at uploade lidt billeder og måske en kommentar hvis jeg finder net. så følg endelig med herinde.

Og så er der selvfølgelig mulighed for at følge min SPOT her: SPOT!!


Seeeeeeeeeeeeeeeeees ;)

3 kommentarer:

 1. Fyr den bassemand....
  God tur.

  SvarSlet
 2. Uha der skal "spottes" de næste mange dage, så man kan sidde på sin flade på kontoret og få dårlig samvittighed over ikke selv og være ude i den dejlige natur.

  SvarSlet
 3. 200 + forste dag så er du der nede på lørdag

  ser godt ud kan se i tog den anden side af floden

  SvarSlet