tirsdag den 8. april 2014

Tik Tak.. Tiden går..

Det må siges... Tiden går, og den går RIGITGT stærkt for tiden.

Siden i hørte fra mig sidst er der fløjet en masse kilometer på kontoen. Der er blevet slidt på sadlen, i roligt tempo, men så jeg i alle tilfælde har haft det herligt.Turene har været mellem 140 og 150 km og har taget ca 7-10 timer. Ergo, i roligt tempo. Jeg har været det meste af Norsjælland rundt, og kan i det sammenhæng MEGET anbefale Kystruten oppe nordpå, fra Helsigør, til Hundested, og Fjordstien rundt om hele Isefjorden.

De er markeret fint op, med små skilte og er både mulige at kører på en MTB men helt sikkert også en alm. Citybike af ok stand. Dog skal siges at skiltningen, er lavet så man liiiiige præsic bliver i tvivl om man er på rette vej, og 200m senere er der et nyt skilt. Man bliver hurtig van til deres "rytme"

Hvis du vil se flere "Nationale" stier, så lur lige her... den har jeg brugt meget på det sidste.
opencyclemap.org/

Jeg arbejder pt på at prøve at få det kort over på min Garmin.... det er ikke lykkes endnu.. hvis du ved hvordan.. PLZ skriv til mig.

Hvad ellers.
Der kom lidt flere ting i kassen herhjemme som er blevet afprøvet. Blandt andet så i jo min SPOT var landet.
Den er begyndt at virke, dog syntes jeg ikke opdaterings frekvensen er helt optimal endnu. Jeg har gang i en kontakt til SPOT USA, som forhåbentligt kan hjælpe.
Check min side og se hvad jeg mener... det er jo ikke helt brugbart endnu.
Baretohjul SPOT LINK

Alle ture er selvfølgelig blevet kørt på min Kære Krampus... og selvfølgelig så loaded som muligt lige pt. Det gør også at de 150km med 18 i snit giver lidt mere mening når nu cyklen ialt vejer ca 25kg.
Der kommer lidt mere grej på de næste dage, så jeg kan blive klar til påsken.

Jeg har været afsted både alene, men også en enkelt gang sammen med Henrik der jo joiner mig i USA. Og vi har planlagt at tage en 4-5 dages MAXtur i sverige i påsken, for at teste tingene helt.Samtidigt bliver det også godt at komme op på de +2 dage, da alt under er ret nemt for kroppen og sindet. På 3. dagen er det somom der sker en masse ting inde i hoved og der hele ser straks en del anderledes ud.
Det bliver spændene og komme afsted.. og om noget.. SKIDE hyggelidt.

THE FLASK skal ihvertfaldet med...


Lige de sidste to dage er gået med at skaffe det sidste, af det sidste udstyr, selv om jeg er begyndt at tvivle om man nogensinde har det hele.
Lithium batterier skal shoppes og er just fundet til en rimelig penge. 80kr for 6 stk AA syntes jeg ikke er så dyrt, så der bliver købt 3 pakker, så jeg har til de første dage.
Ellers har jeg lige fået nye Telt-pløkke hjem.. og uden at nørde for meget.. NUJ DE ER MUMS.. 
15 £ for 10 stk er helt ok, når vi snakker Titaniums pløkke.... herligt.

Mine sidste to tasker til cyklen er bestilt, så vi også kan få styr på hvordan jeg sætter diverse fast, så jeg stadig kan få fat på det hurtigt.
Deuter har en lille rammetaske jeg vil teste op langs min sadelpind, og SPOKWERK er igang med at lave mig en JUNK-TRUNK.

Imorgen går turen igen afsted på cyklen, inden jeg skal møde i 29'eren. Jeg håber at nå forbi kbh og kikke på et nyt kamera, da jeg gerne vil have nyt kamera så jeg for nogle gode stilbilleder med hjem.
Olympus har altid være helt fantastiske til at lave "tæv-mig" kamera. Og mit sidste har holdt i MANGE år, og lever stadig. De nye er dog blevet lidt bedre til dybde og lys, så hvis de har noget på lager, ligger der nok sådan en på bordet imorgen.

Ret fed ikk ?
Og ja. Jeg ved godt der kommer ny version meget snart, men den bliver formentligt for dyr. Og det er også grunden til jeg nu har råd til TG 2'eren.

Cykelmæssigt er der også lidt nyt.
Jeg har besluttet mig, at hvis min nyeligt indkøbte Carbon Traverbikes forgaffel er lang nok i stilken, bliver den smidt på Krampusen. Det betyder så at jeg ikke for brugt mine Salsa Any-cage, men det giver mig tilgengæld endnu mindre plads, ergo lettere cykel.
Næst så er det også blevet 100% at jeg kører afsted på mine 3.0 Knard dæk... STOR tak til 222Cycle og Salsa for det.

Her tilsidst, lidt stemnings billeder fra mine ture.
Henrik er gået kold i hård modvind, og må lige lidt på hjul.

Vi gjorde alt for at holde os under 60.. bare en smule
 Kække... der er nok snarlig udsigt til frokost
 Alt skal prøves for første gang.. og Vi mente det nok var bedre at prøve inden USA :D
                 29" x 3.0 bliver fedt på turen...


Oh yes
Next stop... Narnia


 Nær Bastup Ruin...en Kold kold morgen

Kaffe pause.. fordi vi kan...

3 kommentarer:

  1. Sværdet i stenen er sku da ikke fra Narnia :D

    SvarSlet
  2. nænæ.. men det er jo derfor turen går dertil næste gang... ;)

    SvarSlet
  3. Syntes de der ti pløkke ser lidt Harald Nyborg agtige ud

    SvarSlet