tirsdag den 17. juni 2014

Ride, Eat, Sleep, Repeat….

Kort opdatering fra Divide Race. Meldingen fra de officielle kilder er, at vejret er det ringeste der har været i flere år. Både snevejr, slud, hagl og masser af regn samt meget lave temperaturer har gjort det til et rigtigt "herreræs". Flere deltagere har trukket sig allerede, mens andre træder i karakter og vokser med opgaven. Casper har nu rullet 720 km. Så han holder det planmæssige rul, men er presset af det dårlige vejr. Vi krydser fingre for at det skifter og varmere temperaturer hjælper ham lidt på vej.
Der gøres brug af flere forskellige modeller, så både tandem-cykler, singlespeeds og sågar enkelte fixed-bikes er blandt deltagere. Ja, hvis det er ikke er hårdt nok, kan man altid presse den lidt ekstra.

2 kommentarer:

  1. Go Casper, Go Casper.... Go Go.. Go Casper...!!!
    Monte Carlo podcast, og så bare Kæmpe vinger bagud... Møgvejret kan du sammenligne med møg-manden, og husk på at der aldrig er nogen der er blevet så våde, at de ikke kunne blive tørre igen!
    God dag/aften/nat...hilsen os alle

    SvarSlet
  2. Casper - Maybe you could be so kind as to post a picture of your riding buddy Alan somewhere along the way - if you are still riding together. Good luck on your ride. Wayne Bossert, Wichita, Kansas (Alan's Dad) :)

    SvarSlet