tirsdag den 3. juni 2014

Skide godt Egon….

New Kid on the Blog… I forlængelse af at Casper tager på sit store eventyr, er jeg blevet en af tovholderne for bloggen mens han er afsted. Jeg vil prøve at samle trådene, holde alle opdateret undervejs og bidrage til at i kan følge Caspers udfordringer, oplevelser og erfaringer.

Kort fortalt er jeg vild med tossede ideer, skøre planer og skæve eksistenser. Så på den måde går det fint med at være venner med Casper. Jeg er selv en glad mountainbiker, touringkører, pendlercyklist, der nyder snart alle former for oplevelser, hvor man kan gøre brug af sin cykel. Anyway….Tilbage til Egon.

For Egon havde altid en plan. Men der hvor det virkelig rykker for Egon (og typer som Egon) er når der er en eller flere i gruppen, der råber "Skide godt Egon". Så tager tingene fart. Sådan har det også været for Casper.
Så hver gang i derude har mødt Casper og sagt: "Skide godt Casper", så har i skubbet Casper et skridt nærmere mod realiseringen af drømmen om at stå i Banff. Så kom nu bare afsted casper. det bliver fantastisk.

 Martin Luther King, giver de sidste råd med på turen…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar